Jó ha vannak barátok és támogatók...

Jó ha vannak barátok és támogatók...
 
Az Irànytű Tanoda már a vírusidőszak előtt elhatározta, hogy a 21. Század gyermekeinek lehetőséget biztosít egy mini könyvtár létrehozásával, a könyvek világának csodáiban való elkalandozásra. Elsőként a Nyírségi Könyvtár Alapítvány sietett a segítségünkre, akik abban a megtiszteltetésben és kegyben részesítettek bennünket, hogy a leselejtezés helyetti, illetve hely hiány miatt fel nem használt könyveiket a rendelkezésünkre bocsátották könyvespolcokkal együtt. Köszönjük Onderó Szilárd-nak ésLászló Csabai-nak az adományt!
Másodikként a Luther Márton Evangélikus Kollégium csapata adományzott több doboz könyvet, /és mást is/ melyeket szintén feltudtunk hasznàlni kis könyv birodalmunkban. Köszönjük Ella Cserepányáné Fábián-nak és kollégáinak a gyűjtést.
Harmadikként pedig egy pályázati sikerről tudunk beszámolni, elindultunk és nyertünk is egy kisebb összeget a Liget Műhely Magyarország pályázatán, ahol is a budapesti Alapítvány kiadàsában megjelent könyveket és kiadványokat vehettünk birtokba.

Kaptunk könyveket mindenféle témában szülőktől is, így immáron több mint 150 db könyv népesíti be polcainkat! Képeink tanúskodnak az elmúlt hónapok gyűjtő munkájáról ezúton is köszönjük! Jó, ha egy tanodànak vannak segítői, barátai... Köszönjük, Isten tartsa meg jó szokásukat!