Nyírgyulaj tanoda látogatás 2021

Nyírgyulaj tanoda - Ibrány tanoda buborékfocimeccs
Figyelem figyelem. A filmes projektünk keretében újabb kiránduláson vagyunk túl, ahol, az alsós szakosztályunk népes csapata feledhetetlen élményekben részesült.
Elsőként a nemrégiben adományként kapott Quecha háti táskák kiosztásán volt a sor, minden kirándulásra visszük magunkkal innentől kezdve.
Majd elindultunk, s célunk a Nyírgyulaj településen működő tanoda volt, ahol várt ránk interjú felnőttel, gyermekekkel, majd egy hatalmas vízi buborék foci meccs a Nyírgyulaji tanodásokkal. Mivel a tanoda területe egy tábor helyszíne is, itt aztán volt ugráló vár, biliárd asztal, trambulin is amit szintén kipróbálhattuk. A helyiek nagy vendégszeretettel köszöntötték csapatunkat, ezúton köszönjük Barkaszi Juditnak a látogatás lehetőségét!
Bár a meccs végeredményét érzékeny szurkoló táborunk idegállapota okán nem igazán szeretném nyilvánosságra hozni, (cudarul elfenekeltek bennünket), de ettől függetlenül én csak nevető, kacagó hangokat hallottam, mindenki esett-kelt, de ettől érezte magát igazán jól! Egy ilyen buborékban vízi meccset játszani, egyedi és ritka életre szóló élmény.
Hajrá Iránytű Tanoda!