Tanévzáró 2017.június15.

Tanév záró a Tanodában

2017. június 15.-én az Iránytű Tanodában is megtartottuk jelképes tanévzárónkat. Hogy miért csak jelképes?  Mert a tanodai munka a nyár folyamán sem áll meg, igaz tanulás kevesebb lesz, de rendszeres jelenléttel, és programok sokaságával készülünk.  

Az utolsó „hivatalos tanítási napon” 15.-én Tanoda-himnuszunk eléneklése után vette kezdetét ünnepségünk. A terített asztalon, katonás sorrendben álltak, minden tanodás gyermekünk számára készített bizonyítványok. Speciális bizonyítványok ezek, melyek később emlékkönyv szerepet töltenek majd be. Hivatalos jegy szintű értékelés benne nincs, van viszont útmutató idézet, személyre szóló versike, tantestületi dicséret és a tulajdonos fényképe. A mini tanévzárót terveink szerint félévente megismételjük, újabb és újabb képekkel és a közös eseményeink emlékével gazdagítva. A 2. év végén, a gyermekek a kis plüss borítású könyvet hazavihetik, a tanoda emlékét megőrizve számukra.    

Az „Élmények Nyara 2017” elnevezésű alprojekt keretében egész nyáron heti három alkalommal várjuk a gyermekeket, továbbá lesz kettő, egyenként egyhetes táborunk, és megvalósítunk 4 kirándulást is ezen a nyáron, melyből az egyik a közelgő 3 napos Ausztriai kirándulás lesz! Valódi élmények nyara!