Tanodánk Újságja!

Hosszú hónapok kemény munkáját követően megszületett az ötletből- álomból lett valóság! Elkészült a Tanodánk Újságja!!!!

Előszó:
Tisztelet Olvasó!
“A VILÁGOS LÁTÁSHOZ NÉHA ELEGENDŐ
A NÉZŐPONT MEGVÁLTOZTATÁSA.”
ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Üdvözlök mindenkit, aki kezében tartja ezt az újságot, s előzetesen is köszönöm érdeklődését tanodánk iránt! Felhívom figyelmét, hogy nem csupán egy hétköznapi újságot tart kezében az olvasó. Az Ibrányi Iránytű Tanoda gyermekeinek alkotását. Egy új, a gyermeki látószög mentén haladó, világ-felfedező kis információs lapot. Cél a gyerekek alkotótevékenységének segítése! Kérem tartson velünk ezen a kalandtúrán és legyen rendszeres olvasónk, hiszen a Tanodás Mi-újságunk több mint egy egyszerű papírra nyomtatott sok betűből és képből álló cikk halmaz. Igazi Alkotás, mely gyermekeink szívének mélyéből fakad. Világunkban megszokhattuk, hogy sokszor kéretlenül is elárasztanak bennünket a hírek. Érdemes azonban kicsit felkutatni, a 21. század információs forradalmában mit is gondolnak a mi gyermekeink? Illetve, mi érdekli őket? Mi köti le őket? No persze a sok kedvelt szórakozás mellett jól megférnek a tanodás élménybeszámolók is… csak úgy gyermeki, egyszerű stílusban, olykor nyakatekerten, de mindenképpen szerethetően! Jó böngészést mindenkinek! 
------------------------------------------------------------------------------

Az újságot nyomtatva először ma mutattuk be a nem hivatalos szerkesztő bizottságunk tagjainak, akik saját alkotásukat hamarosan tűzött, hivatalos újság formátumban is kezükbe kaphatják, s emlékül megőrizhetik. Ezúton mondunk köszönetet a kreatív kivitelezésért Dinó Boglárkának, informatika oktatónknak, aki elképzeléseinket valósággá formálta! Illetve korábbi oktatónknak Dudás Mariannának, aki az ötletgazda szerepében indította útjára a folyamatot.