Folyamatos a munka a tanodában.

Folyamatos a munka a tanodában.

Több nap eseményeinek képei... Volt itt matek foglalkozás, tanodai kincskeresés, híresség felismerő játék, közösségi és elmetornásztató játékok, őszinte beszélgetés különböző tabu témákról és nem utolsó sorban megtanultuk a Maslow-szükségélet piramis alapjait (gyermek szemmel), és számba vettük a magunk módján az élet költségeit is (Zsolti bácsi bonyolult ábrái mentén)...
Személyes érzelmek nélkül (elfogultság mentesen) beszélni egy tanodáról ami akkor is tud működni, amikor nincs mögötte finanszírozás, támogatás, nagyon felemelő érzés. Puszta tények és képeink bizonyítják, hogy itt valami nagy dolog zajlik.... Persze tudjuk, hogy ideig-óráig tarthat ez az állapot, a végtelenségig nem működhet semmi szívességi alapon, de elképesztő dolognak tartom azt, hogy minden oktatónk önkéntesen, szabad idejét áldozza a gyermekekért!!!!! Márciusig kész beosztással rendelkezünk, ki -mikor fog foglalkozást tartani!!!
Igen is, ez a mai világban hatalmas dolog és ezúton is köszönöm mindenkinek a munkáját... Még ha nem is nyerünk a pályázaton, egyet megtanultam... "Minden lehetséges annak aki HISZ" - (Biblia) És igen ezt is, mi, a kis Ibrányi Tanoda hoztuk össze a rétközi dombok között példát mutatva másoknak. A Tanodánk működik, így a benne lévő közösség is tovább él!