Bardóczi Marianna

BARDÓCZI MARIANNÁNAK hívnak.

Tanulmányaim egy részét Ibrányban végeztem, majd a Nyíregyházi Főiskola tanító- ember és társadalom műveltségterületén 2003-ban diplomáztam.Jelenleg az Ibrányi Árpád Fejedelem Általános Iskola és AMI 4.évfolyamán osztálytanító és osztályfőnök vagyok.

A Tanoda munkáját  két fő dolog miatt tudom segíteni, az egyik a többéves szakmai gyakorlat, a másik az ibrányi emberek, tanulók ismerete. A gyerekekkel való közvetlen kapcsolatom mind az iskolában, mind az otthonomban jelen van, mivel van egy első osztályos kisfiam is.

Az íráskészség fejlesztése a fő feladatom ebben a két évben, amit többféle gyakorló, játékos, interaktív formában fogok megvalósítani. A célom, hogy a magyar nyelvtan szép oldalát megmutassam, megszeretessem a gyerekekkel, anélkül, hogy ez bármiféle kötelezettséget jelentene a tanodásoknak,

de közben mégis elmélyítem azt, amit illik helyesen mondani és leírni "minden magyarnak"!!!

  

"A magyar nyelv olyan, mint egy hangszer: aki játszani akar rajta,annak minden áldott nap gyakorolnia kell."

                                                                             ( Lénárd Sándor)

Terület: Humán kompetenciafejlesztő pedagógus

Szakmai végzettsége: Alapfokú tanintézeti tanár, tanító; hittanoktató (Országos tanítási verseny II. helyezett)

Szakmai tapasztalata:

2003. 09. 01.–2004. 08. 31. Alapfokú tanintézeti tanár, tanító Móricz Zsigmond Általános Iskola, Pátroha (Magyarország) Napközis nevelő alsó évfolyamon.

2004. 09. 01.–jelenleg Alapfokú tanintézeti tanár, tanító Ibrányi Árpád Fejedelem Általános Iskola és AMI, Ibrány (Magyarország) Osztályfőnök, osztálytanító, munkaközösségvezető az évfolyamon. Pályázatírásban való részvétel. Táborok szervezése, lebonyolítása.

2017. 01. 01.–2018. 12. 31. Tanár, oktató Iránytű Tanoda, Ibrány (Magyarország) Anyanyelvi kompetencia fejlesztése.Táborok szervezése, lebonyolítása.

2017. 09. 01.– jelenleg Református hittanoktató Magyarországi Református Egyház